Services

ONDERHOUDEN IN PLAATS VAN UITSTELLEN

Regelmatig onderhoud betekent behoud van productiviteit, proceszekerheid, kwalitatief hoogwaardige producten en een grotere waardevastheid van uw machine. Hetzelfde geldt voor een machine die gebruikt is aangeschaft.

Reparaties aan alle bij ons aangeschafte machines kunnen wij verzorgen en speciaal voor de gebruikte TRUMPF machines die wij hebben geleverd kunnen wij een meer uitgebreide service aanbieden. Onze onderhouds- en reparatie service geeft dan alle ondersteuning noodzakelijk.

Onze door TRUMPF getrainde onderhoudsmonteurs hebben vele jaren ervaringen en voeren aan de hand van de TRUMPF onderhoudschecklist overeenkomstig aan de specificaties van de fabrikant uit. Wij passen de onderhoudsintervallen graag aan uw behoeften aan en bieden ook onderhoudspakketten (serviceovereenkomsten) met vaste data of ad hoc onderhoud (indien nodig).

De inmiddels legendarische onderhoudsbox met TRUMPF-onderdelen kent ook onze versie en wordt door ons altijd meegeleverd. Net zoals de fabrikant die deze draagbare onderhoudsbox heeft ontwikkeld, vinden wij hierin alle aan slijtage onderhevige componenten, zoals filtermatten, batterijen en oliën. De kennis van de fabrikant over welke originele TRUMPF-reserve onderdelen benodigd zijn, wordt door ons dus ook gebruikt.  Bij terugkomst kan dan de box weer opnieuw aangevuld worden voor de volgende onderhoudsbeurt.

ON-SITE TRAINING

Bij aanschaf van een gebruikte machine is het net zo belangrijk dat de training aan de machine uitgebreid aan bod komt. Wij passen het trainingsniveau aan de gebruikers aan, of het nu gaat om beginnend bedieningspersoneel of professionals iedereen leert van onze trainingen. Wij komen met tips hoe het meest en beste uit de machine komt.

Speciaal bij (toekomstige) Trumpf gebruikers, kunnen wij voorzien in de laatste programmeersoftware en u zult het beste uit de gebruikte Trumpf machine door PBMachines geleverd halen.

TRAINING OP DE WERKVLOER: HARDWARE EN SOFTWARE VOORHANDEN

Ons grote voordeel: wij geven training op locatie en in uw bedrijf na inbedrijfstelling van de door u gekochte machine. De training in uw productieomgeving, op de werkvloer om elke speciale vraag of probleemgeval over de te produceren delen kan direct tijdens het trainingsprogramma behandeld worden. De training is een cursus over machine en het programmeren. Perfect bedienen van de machine en de software juist programmeren is direct added value in uw bedrijf. De mogelijkheid van trainen op de werkvloer heeft zeker vele voordelen:

  • Training machine bediening
  • Training van gereedschap systemen
  • Training  schoonhouden en onderhoud

AANKOOP MACHINE

Wij zijn geïnteresseerd in aankoop van uw machine die u na trouwe dienst in uw plaatbewerking graag van de hand wilt doen. Wij geven een eerlijke prijs voor uw gebruikte lasersnijmachine, kantbank, ponsmachine en combi-machine. Daarnaast kopen wij ook graag uw buislasermachine in. Als u ons aankoopformulier invult of een e-mail stuurt of even belt, dan reageren wij. Wij kunnen u volledig ontzorgen met onze afbouw-service waarin demontage, transport en alle verdere werkzaamheden omtrent het verwijderen van de machine uit uw productieomgeving.

UW VOORDELEN:

  • Een snelle, professionele en marktconforme evaluatie van uw machine
  • Een eerlijk bod op de machine
  • Eén contact van inkoop tot demontage en transport.