Alternatief op nieuw

Geen budget machine uit een risicogebied, maar een betrouwbare machine van een groot merk waar een Europees servicenetwerk achterstaat! Om uw productie te maken is het vinden van de juiste betrouwbare gebruikte machine nog een hele uitdaging, aangezien de machines met ervaring ook de nodige uren hebben gemaakt bij een collega bedrijf.

Daarom PB Machines, waar u een grote keuze en variatie vindt in machines, circulair en met het milieu in het achterhoofd. Voordat door ons een machine ingekocht wordt ondergaat deze een volledige test op functionaliteit om te controleren of de machine voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo kunnen wij gelijk bepalen of de machine geschikt is voor een, eventuele omvangrijke, revisie. Vele machines van allerlei merken zoals bijvoorbeeld;  Amada, Bystronic LVD of Trumpf en de bijbehorende specificaties vindt u op onze site. Allen volledig gecheckt op functionaliteit en weer in te zetten voor vele productie uren. Ook met een zoekopdracht naar de voor uw bedrijf meest passende machine kunnen wij u verder helpen.

Vanzelfsprekend wordt de door u aangeschafte machine met of zonder automatisering door ons vakkundig geïnstalleerd. Na een cursus (indien noodzakelijk) volgen onze bedieningsinstructies en de machine kan weer beginnen aan zijn volgende productieseries in uw bedrijf. Onderdeel van deze training zal het programmeren en omgaan met de machine software zijn. Dit om het beste en meest economische resultaat uit uw machine en zijn operators te  halen.