Aanbod machines

Het kopen van een tweedehands machine is een kwestie van vertrouwen. Onze samenwerking begint met uitgebreid advies en begeleiding vanaf ons eerste gesprek. Wij kunnen voorzien in tijdstudies en analyses van het product op vergelijkbare of op machines van een ander merk. Bij aankoop van een gebruikte PB Machine kunnen wij u uitgebreid informeren over de benodigdheden en maakbaarheid van uw product.

Laser-machines voor plaatbewerking

PB Machines levert gebruikte machines van meerdere merken en een grote variëteit in volledig gereviseerde lasersnijmachines. Onze grote voorraad wijzigt continue. Als de voor u juiste machine er niet tussen staat vraag het ons of stuur een bericht aan info@pbmachines.nl.

Midden-, grootformaat of oversized lasersnijmachines voor toepassingen in dun of dik materiaal, voor uw producten hebben wij meestal een passende oplossing en verkopen wij u graag één van onze machines.

Buislaser machines voor het snijden van buis, koker of profiel

Buizen, kokers en profielen met complexe vormen en/of uitsparingen, zelfs rechttoe/rechtaan, geautomatiseerd snijden is mogelijk op een 3D buislaser snijmachine. De mogelijkheden om met dit machinetype slimme verbindingen te creëren geeft vele voordelen. Hierdoor is in het vervolgproces een lasverbinding zonder lasmallen uit te voeren, of kan de las zelfs vermeden worden. Voor u als producent een groot voordeel of u nu eigen productie heeft of toelevering voor uw rekening neemt.

Kantbanken

Voor de bewerking welke veelal volgt op lasersnijden of ponsen van uw vlakke product, is de kantbank voor het buigen van plaat de meest voorkomende. Wij hebben in ons gebruikte assortiment altijd, van de betere producenten, een variatie in perskracht en buiglengte om aan uw productie eisen te kunnen voldoen.

Ponsmachines

Nog steeds een technologie veel toegepast om uit de vlakke plaat de uitslagen van uw product te produceren. Recht toe recht producten voorzien van gaten en variaties aan binnen- en buitencontouren is van oudsher mogelijk. In veel gevallen een verantwoorde manier om producten uit vlakke plaat met of zonder automatisering te vervaardigen. Groot voordeel is door het gebruik van vormgereedschappen bevestigingslippen, tapgaten, braamloze bewerking, enzovoort direct in uw product mogelijk is. Dat kan u heel veel besparen in volgende bewerkingen en in de verdere logistiek.

Combimachines

Een fantastisch alternatief op de ponsmachine, het voordeel van gelaserde contouren en vormen die op deze machines in één opspanning in een product gecombineerd wordt. Logistiek de perfecte oplossing bij de meer gecompliceerde producten waarbij nauwkeurigheid en de combinatie van verschillende bewerkingen van groot belang is. Bij productieautomatisering zijn er voor deze machines ook veel voordelen te benoemen.

U ontvangt van ons een aanbieding met een eerlijke prijs op uw (volgende) gebruikte plaat- of buis-bewerkingsmachine. Naar wens in- of exclusief revisie en transportmogelijkheden.

De door u gekochte gebruikte Trumpf bij PB Machines heeft als grote voordeel dat na een zeer uitgebreide revisie door onze Trumpf- gecertificeerde partners, u ook op volledige  ondersteuning van Trumpf mag rekenen.

Natuurlijk bieden wij onze eigen service, laatste versie van de programmeersoftware” Tru Tops”, plus de installatie, training en start-up van machine en software aan.